NameSale.com® — The Brand Naming Company
Top Names for Sale How to Name a Business Custom Name Creation Company and Product Name Credentials LinguaTrust® Language Screening LexiTrust® Legal Screening FAQ:s and Glossary on Naming and Trademark Terms
 
Hem 
Välkommen till NameSale.com® — världens ledande marknadsplats för varumärkesnamn och en internationell konsultfirma inom namngivning av varumärken.
Top Names 
Sök namn till salu i vår lista över Top Names. Läs mer i anvisningarna Top Name Quick Guide och Top Name Qualifications.
Top Name Criteria 
Råd och tips vid framtagning av namn på varumärken, vare sig det gäller namn på företag, bolag, produkter eller tjänster.
Custom Naming 
Våra konsulter inom namngivning och namnstrategi erbjuder framtagning av företagsnamn, bolagsnamn, produktnamn, kategorinamn, slogans och taglines. Begär pris på vår Custom Naming-tjänst.
Referenser  
Se några av de referensnamn vi skapat och sålt, för såväl små, nystartade företag och riskkapitalbolag som för internationella bolag.LinguaTrust® 
Vårt världsomspännande nätverk av lingvister och språkvetare hjälper till med språklig granskning på ett flertal språk av våra Top Names och Custom Names. Ansök om att bli medlem i LinguaTrust®.
LexiTrust® 
Vårt internationella nätverk av varumärkesjurister har hand om varumärkesgranskning, varumärkesregistrering och varumärkesskydd av våra Top Names och Custom Names. Ansök om att bli medlem i LexiTrust®.
Vanligaste frågor 
Läs de vanligaste frågorna om NameSale.com® och konsultera vår ordlista över termer inom namngivning och varumärkesjuridik Lär dig, till exempel, om riskerna med att köpa domännamn.
Kontakta oss 
Kontakta NameSale.com® och våra nätverk LinguaTrust® och LexiTrust®.
Avtalsvillkor för Top Names 
Viktig information gällande de villkor du accepterar när du besöker vår samling av Top Name varumärkesnamn.
Friskrivningsklausul 
Språkliga versioner 
Se denna webbkarta på engelska, franska, italienska, ryska, spanska, svenska eller tyska.